Encuentros
>
>

Betabeers Girona amb Nació Digital

Apuntarse
Plazas libres: 30

jueves 23 febrero 2017, 19:00 - 20:00

Anselm clavé 32, Girona, España Compartir coche

El proper dijous 23 de febrer a les 19 hores, esteu tots convidats al nostre 10è Betabeers Girona amb Miquel Serrabassa (@vicboy), director de Tecnologia a NacióDigital i José Manuel Gutiérrez (@jmgutcab), director de Nous Formats i Operatius de NacióDigital.

Durant la seva ponència, explicaran el funcionament de NacióDigital, el diari digital líder en català, des del punt de vista més tècnic. Per altra banda, també ens explicaran el projecte de visualització i anàlisi de dades presentat per NacióDigital. Un projecte seleccionat per Google a la segona ronda de les subvencions de la Digital News Initiative. Els encarregats de la preparació i desenvolupament del projecte ens explicaran el procés de presentació del projecte, així com les principals claus de l’èxit de NacióDigital com a mitjà en línia líder en català.

Miquel Serrabassa Lafont és cofundador de Sobrevia.net i director de Tecnologia a NacióDigital, a càrrec de la infraestructura tècnica, l’administració de sistemes i el desenvolupament, a més de publicar-hi articles sobre tecnologia.

José Manuel Gutiérrez Caballero és cofundador de Sobrevia.net i director de Nous Formats i Operatius de NacióDigital, centrat en disseny, experiència d’usuari i col·labora amb el departament de fotografia.

La cervesa serà gentilesa de Popaire i Vins Vidart

Cerveses Popaire són una empresa que va néixer de l’afició a fer cervesa a casa. Es dediquen a elaborar cervesa artesana de qualitat, sense filtrar ni pasteuritzar, sense additius ni productes químics, amb aigua de mar com a factor distintiu. Fan diferents tipus de cervesa, anuals i de temporada, pensades per a cada moment i per a cada paladar. El seu obrador es troba al centre de Blanes i les portes estan sempre obertes a tothom.

-------------------------------------------------------

El próximo jueves 23 de febrero a las 19 horas, estáis todos invitados a nuestro 10º Betabeers Girona con Miquel Serrabassa (@vicboy), director de Tecnología en Nació Digital y José Manuel Gutiérrez (@jmgutcab), director de Nuevos Formatos y Operativos de Nació Digital.

Durante su ponencia, explicarán el funcionamiento de Nació Digital, el diario digital líder en catalán, desde el punto de vista más técnico. Por otro lado, también nos explicarán el proyecto de visualización y análisis de datos presentado por Nació Digital. Un proyecto seleccionado por Google en la segunda ronda de las subvenciones de la Digital News Initiative. Los encargados de la preparación y desarrollo del proyecto nos explicarán el proceso de presentación del proyecto, así como las principales claves del éxito de Nació Digital como medio online líder en catalán.

Miquel Serrabassa Lafont es cofundador de Sobrevia.net y director de Tecnología en Nació Digital, a cargo de la infraestructura técnica, la administración de sistemas y el desarrollo, además de publicar artículos sobre tecnología.

José Manuel Gutiérrez Caballero es cofundador de Sobrevia.net y director de Nuevos Formatos y Operativos de Nació Digital, centrado en diseño, experiencia de usuario y colabora con el departamento de fotografía.

La cerveza será gentileza de Popaire y Vinos Vidart

Cervezas Popaire son una empresa que nació de la afición a hacer cerveza en casa. Se dedican a elaborar cerveza artesanal de calidad, sin filtrar ni pasteurizar, sin aditivos ni productos químicos, con agua de mar como factor distintivo. Hacen diferentes tipos de cerveza, anuales y de temporada, pensadas para cada momento y para cada paladar. Su obrador se encuentra en el centro de Blanes y las puertas están siempre abiertas a todos.

Más información

Publicado por: Digitals Girona