Conferencias
>
>

12é Betabeers amb Artic Studio i Benegre.cat

Apuntarse
Plazas libres: 25

jueves 25 mayo 2017, 19:00 - 21:00

​Anselm clavé 32, Girona, España Compartir coche

Dia: dijous 25 de maig
Hora: 19h
Lloc: CoEspai (C/ Anselm Clavé 32 3er)

El proper dijous 25 de maig esteu tots convidats al 12è Betabeers Girona amb Marc Mascort (@marcmascort) i Gerard Yanes (@gerardyanes1979) d’Artic Studio.

Artic Studio va néixer el 2013 amb l’objectiu de desenvolupar projectes digitals a mida. Actualment, l’empresa es dedica a la consultoria de disseny i tecnologia, assessora a tot tipus d’entitats sobre com convertir bones idees en funcionalitats web. Artic Studio està especialitzat en tecnologia web: front-end, back-end i solucions a mida per a cada client, i també en disseny i branding. Per tant, Artic Studio crea experiències digitals per a tot tipus de dispositiu.

Podeu veure els seus projectes realitzats al web www.articstudio.com
------------------------------------------------------------------------------------
Día: jueves 25 de mayo
Hora: 19h
Lugar: CoEspai (C / Anselm Clavé 32 3er)

El próximo jueves 25 de mayo estáis todos invitados al 12º Betabeers Girona con Marc Mascort (@marcmascort) y Gerard Yanes (@ gerardyanes1979) de Artic Studio.

Artic Studio nació en 2013 con el objetivo de desarrollar proyectos digitales a medida. Actualmente, la empresa se dedica a la consultoría de diseño y tecnología, asesora a todo tipo de entidades sobre cómo convertir buenas ideas en funcionalidades web. Artic Studio está especializado en tecnología web: front-end, back-end y soluciones a medida para cada cliente, y también en diseño y branding. Por lo tanto, Artic Studio crea experiencias digitales para todo tipo de dispositivo.

Puede ver sus proyectos realizados en la web www.articstudio.com

Más información

Publicado por: Digitals Girona